MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

155/80 R 13 Nokian WR D4 79T téli

E
B
68 dB

Terhelés index (LI) : 79 - 437 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

A Nokian WR D4 téli gumi a tapadás bajnoka, amely egyedi innovációval biztonságos és kiegyensúlyozott vezetést biztosít, nedves és havas utakon egyaránt.

Részletes gumi ismertető


Miért válasszuk a Nokian WR D4 téli gumit :
•    Sosem látott tapadás nedves, száraz és havas úton egyaránt
•    Rendkívül stabil és kiegyensúlyozott vezetési élmény
•    Hatékonyan előzi meg a jégen- és a vízencsúszást
•    Könnyedén gördül, környezetkímélő és üzemanyag-takarékos

A minden téli időjárásban remekül teljesítő téligumi, a világ első prémium kategóriás téli gumija, amely nedves tapadásával kiérdemelte az EU legjobb, A osztályú minősítését. A téli gumi fejlesztőjének legújabb fejlesztései: A Nokian blokk-optimalizált bordázata és Twin Trac Silica gumikeveréke extrém körülmények között ellenőrzött kezelhetőséget és stabil tapadást biztosít.

Gyártó bemutatása: Nokian

A Nokian 1898-ban alapított Finnautógumi gyártó vállalat. Személygépkocsi gumiabroncs gyártásával 1932 óta foglalkoznak. A Nokian 2003 óta Bridgestone csoport tagja.

A finn Nokian téligumit nem véletlenül tartják a téli gumik egyik koronázatlan királyának, az északi elhelyezkedésükből kifolyólag ugyanis a Nokian  már a kezdetektől fogva autentikus körülmények között tudja tesztelni legújabb téligumijait , illetve technológiai újdonságait. Nem véletlen tehát, hogy a cég élen jár a téli gumikkal kapcsolatos legnagyobb újdonságok tekintetébe

NOKIAN Tyres az egyetlen gumiabroncs gyártó a világon, amelynek középpontjában olyan termékek és szolgáltatások kialakítása van, amelyek megkönnyítik a biztonságos közlekedést északi körülmények között. A cég innovatív személyautó, teherautó és a nehézgép gumiabroncs fejlesztése terén. A Nokian Tyres termékei fejlesztésénél cél a fenntartható biztonság és a környezetbarátság a termék életciklusa során. Prémium kategóriájú gumiabroncs téli gumi és nyári gumi kategóriában is. A Nokian Tyres az elmúlt évek alatt, hatalmas tapasztalatot halmozott fel az extrém körülmények között üzemelő gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában

 

Top