MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

195/50 R 15 Nexen Winguard SnowG3 WH21 82 H téli

23.300- Ft
D
C
69 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

Nexen téligumi Winguard SnowG3 WH21

Részletes gumi ismertető

Nexen téligumi Winguard SnowG3 WH21

Gyártó bemutatása: Nexen

1942-ben alakult a  Heung-A Tire Company néven 1942-ben alapították a gumiabroncsgyártót, és a több mint 70 éves tapasztalat meg is látszik a Nexen autógumik precíz kidolgozottságán.

A Nexen Tire Dél-Korea harmadik legnagyobb gumiabroncsgyártója, már ami a gyártási kapacitást illeti. Sokszor ugyanis nem véletlen támad az az érzésünk mintha meg is előzné bizonyos esetekben a nagy konkurenseket. A Nexen autógumik rendszeresen kiválóan szerepelnek a meghatározó teszteken, legyen szó nyári-, téli- vagy éppen négyévszakos gumiabroncsokról.

Természetesen a Nexen is nagy hangsúlyt fektet az autó- és motorsport támogatására, de az angol Premier Liga 2017/2018-as bajnoka, a Manchester City FC is szoros együttműködést kötött a dél-koreai gyártóval.

A Nexen Tire kiváló autógumijait egyre több neves autógyártó választja első szerelésnek Európában és Ázsiában egyaránt. A Hyundai, KIA, Ssangyong hármas mellett a Volkswagen, a Skoda, a Seat, a Fiat és a Renault is választott már Nexen gumit a gyárból kigördülő modelljeikre

Top