MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

195/50 R 15 Michelin PILOT SPORT 3 82V nyári

36.800- Ft
E
A
71 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : V - 240 km/h

Michelin Pilot Sport 3 az ADAC 2013-ac nyárigumi tesztjén jó minősítést ért el.A különleges sportos autókhoz kifejlesztett nyári gumi, vizes és száraz úton rendkívül jó a tapadása.

Részletes gumi ismertető

Michelin Pilot Sport PS3 - nyárigumi
A különleges sportos autókhoz  kifejlesztett nyári gumi. vizes és száraz úton
rendkívül jó a tapadása.
Sportos vezetés közben az abroncs azonnal reagál a kormány minden mozdulatára.
Az ADAC 2010.-es  nyárigumi teszten különössen ajánlott.

225/45R17 méretben ngyon kiegyensúlyozott nyári gumi kölönössen jó száraz és vizes úton is
az ADAC 2010/02 tesztje alapján.

Optimális tapadás nedves úton A Michelin Pilot Sport 3 a profil optimalizálása révén képes átszelni a víztócsákat, amikor más abroncsoknál már fellép a vizencsúszás veszélye , ha az úttesten magas a vízszint.

A Michelin Pilot Sport 3 oldalfalán található "Green X" jelzés a garancia arra, hogy a gumiabroncs energiahatékonysága a piac a legjobbjai között van. Ezzel a jelöléssel a Michelin kötelezettséget vállal az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére, és ezen keresztül a CO2 kibocsátás csökkentésére.

Green Power Compound:
Ez a forradalmi gumikeverék lehetővé teszi a nedves úton való tapadás és az üzemanyag-megtakarítás és a kilométerben mért élettartam összhangba hozását.

Forgalmazó: www.autogumiker.com Autógumi kis- és nygykereskedés.
 

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen .Ma a világ eggik legnagyobb autógumi gyártója . A Michelin prémium gumiabroncs termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán 2005-től gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top