MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

195/65 R 15 Matador MP92 Sibir Snow 91T téli

Kifutott termék!

F
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 91 - 615 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Matador MP92 Sibir Snow téli gumi aszimmetrikus autógumi mintázattal és kiváló tapadással téli utakon is.

Részletes gumi ismertető

Matador MP92 Sibir Snow téli gumi aszimmetrikus autógumi mintázattal .Kiváló tapadást és vezetési biztonságot nyújtanak téli körülmények között. A "snow" utónév arra vonatkozik, hogy a gumiabroncsot az európai, téli körülményekhez fejlesztették ki szögek használata nélkül.Könnyebben tapad a futófelület a havas felületen. Jobb tapadás havon és fékezési teljesítmény téli körülmények között.

Gyártó bemutatása: Matador

A Matador autógumigyár 1905-ben kezdte meg tevékenységét.1925- ben kezdték meg az autógumi gyártást.1993 óta minden termékük Matador márkanév alatt készül . 2009-től a Continental csoport tagja, azóta partnere támogatásával Szlovákiában gyárt gumiabroncsokat. A több mint 100 éves tapasztalatnak köszönhetően, a Matador jó minőségű gumikat kínál személy, kisteher, 4x4 illetve tehergumiabroncsokhoz.

1987-ben a kutatásfejlesztés elősegítésére felállították a saját gumiipari kutatóintézetüket, majd Csehszlovákia kettészakadása után megkezdődött a privatizációs folyamat, aminek köszönhetően 1993-ra Matador néven alakulhatott újjá a cég. A gyártóüzem a mai Szlovákia területén, Puchovban található.  A német Continental AG 2007-ben szerzett 51 százalékos részesedést a Matador vállalatban, majd 2010-ben átvette a cég egészét. Európában nagyon elterjedt, legfőképpen megbízható kisteher gumiabroncsai, szállítócégek kisteherautói számára.

Top