MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

185/55 R 15 LEAO NOVA-FORCE HP100 82V nyári

18.150- Ft
C
B
67 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : V - 240 km/h

LEAO NOVA-FORCE HP100 nyárigumi

Részletes gumi ismertető

LEAO NOVA-FORCE HP100 nyárigumi

Gyártó bemutatása: LEAO

Alacsony ár, kiváló minőség, 100%-os megbízhatóság

A LEAO vezető gumiabroncs márka ezt a három ígéretet kínálja és mindezek mellett rendkívül gazdaságos abroncsokat is biztosít. A legtöbb autós igényét tökéletesen kielégíti a márka, hiszen széles méretkínálattal rendelkezik és az abroncsok minden időjárási körülmény között bizonyítják értéküket! Bátran kijelenthetjük, hogy a LEAO abroncsmárka ma már egy nemzetközileg elismert márka, amely megfizethető és minőségi abroncsokat gyárt teher-, mezőgazdasági, off road és személyautó vonalon egyaránt. A márkának hat gyártóbázisa Kínában, míg két másik a tengerentúlon található.

 

A LEAO GUMIABRONCSOK EGYEDI ELŐNYEI:

  • Garantáltan alacsony ár
  • Rendkívül gazdaságos teljesítmény
  • Megbízhatóság és bizonyított minőség
  • Alkalmas minden felületre és minden időjárási viszonyok között

A LEAO ma már nemzetközileg is elismert, mint a leginkább költségkímélő minőségi abroncs. Az oroszlán a logóban pontosan ezt tükrözi: a LEAO abroncsok kiváló, szinte „királyi” képességekkel rendelkeznek.

 

NÉMET FEJLESZTÉS KÍNAI GYÁRTÁS

A termék mögött Kína egyik legnagyobb abroncs gyára, a Linglong Tire áll, amely több éves innováció és fejlesztés után került a világ 20 legnagyobb gumiabroncs vállalkozása közé és ma már Kína TOP 3 gyára között tartják számon. A Linglong 2018. nyarán jelentette be a 13,62 millió darabot elérő gumiabroncsgyárának létesítését Szerbiában, ahol 2019-ben indították el az építkezést, majd 2022. nyarán már le is gördült az első abroncs a gyártósorról. Kutatási és fejlesztési intézményeiket a világ hét különböző helyén, többek között Németországban és az Egyesült Államokban alapította meg.

 

MIÉRT VÁLASZD A LEOT-T?

  • A termék széles méret választékkal rendelkezik, mind téli, mind négyévszakos szegmensben, legyen szó személy-, vagy kisteher autóról.
  • Garantáltan alacsony ár
  • Kiemelkedően gazdaságos teljesítmény

Top