Kosár - Kiürít

155/80 R 13 Laufenn LH71 79T négyévszakos

10.700- Ft
rendelésre
A
A
30 dB

Terhelés index (LI) : 79 - 437 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

A Laufenn gumiabroncsokat különösen az európai piacra fejlesztették ki, és a vállalat világszínvonalú magyarországi gyárában gyártják.A Laufenn márka négyévszakos típusai 2020 -tól érhető el az európai piacon.

Részletes gumi ismertető

Laufenn G Fit 4S , LH 41 kiváló választás azoknak akik kimagasló teljesítményű és biztonságos autógumit keresnek egész éves használatra.

Gyártó bemutatása: Laufenn

A Laufenn autógumi márkát a Hankook eredetileg azzal a szándékkal hozta létre , hogy az olcsóbb kategóriás szegmensben betörjön vele az amerikai piacra.  2016 tavaszától az európai és magyarországi piacon is elérhető .. Az új márka termékei elsősorban a cég csúcstechnológiás magyarországi üzemében készülnek majd, amely a világ egyik legkorszerűbb gyára. Fenntartható márkaként fog növekedni, azzal a stratégiai céllal, hogy kielégítsük a különféle vásárlói igényeket ezen a piacon. Továbbra is folytatjuk a beruházást, hogy a Laufenn márkát olyan piaci szereplővé fejlesszük, amely a gyakorlatias vásárlói igényeket szolgálja ki.A Laufenn célja, hogy az okos és ártudatos vásárlókat minőségi termékek széles választékéval lássa el, amelyek számos életstílusnak megfelelnek majd a jól időzített fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően

Mivel a Hankook egyre inkább a prémium szegmensbe tartozó abroncsokat gyárt, ezért piaci pozíciójukat meg kívánják erősíteni a olcsóbb autógumi kategóriában is.

A márka neve a német futni szóból ered. A márka széles termékskálán van jelen a kisautóktől az extra méretekig, a személyautóktól a terepjárókig és a SUV-okig téli gumi és nyárigumi mintázattal is.

A Hankook autógumi gyár  2016-tól már dunaújvárosi gyárában is megkezdi a Laufenn gumik gyártását!

Az európai piacon 2015-ben bemutatott Laufenn egy új gumiabroncs márka, amely az egyszerűség jegyében született, az optimális teljesítmény és a nagyszerű vezetési élmény biztosításának érdekében. A gumiabroncsok alapvető jellemzőire és lényegi funkcióira összpontosítva a Laufenn a vásárlóknak praktikus termékek teljes választékát kínálja, amelyek számos életstílus igényeinek megfelelnek, beleértve a nagy teljesítményű radiál gumiabroncsokat személygépkocsikhoz, SUV-okhoz és kisteherautókhoz, nyári és téli útviszonyok között. A Hankook Tire új márkájaként a Laufenn megbízható minőséget és szolgáltatást nyújt a kutatás-fejlesztéstől és gyártástól kezdve az ügyfélszolgálaton át, átfogó karbantartással a Hankook Tire által garantált irányelvek szerint.

Top