2021.07.31. és 2020.08.08. között szabadság miatt ZÁRVA vagyunk. Ez időben a műhelyünk is zárva tart. A megrendelések 2020.08.09 után kerülnek feldolgozásra. Megértésüket köszönjük.
Kosár - Kiürít

155/70 R 13 Kormoran ROAD 75T nyári

13.500- Ft
Rendelésre
E
C
68 dB

Terhelés index (LI) : 75 - 387 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Gyártó bemutatása: Kormoran

 A Kormoran Lengyelországi gumigyártó  vállalat több 1967-tól  van jelen az autógumi piacon és komoly sikereket könyvelhet el magának :   Termékeik minőségére garancia, hogy a cég a Michelin csoport tagja 1995-óta előtte Stomil márkanéven gyártott gumiabroncsokat . Ennek következtében lehetősége volt/van az anyavállalat komoly szakértelmét, magas tudását, tapasztalatait felhasználni, és ebből számottevően profitálni, hiszen ezek ismeretében képesek olcsó áron kínálni magas minőségű, tökéletesen megbízható gumiabroncsokat, a vásárlók részére. 

 Michelin stratégiája érdekes: meglevő stratégiai autógumi márkái (MICHELIN , KLEBER , BF-GOODRICH )mellett, az olcsó budgett autógumi kategóriában ugyanazt a terméket a különböző alpiacokon eltérő márkanévvel árulja. Ezek korábban felvásárolt kisebb cégek ( Sebring, Taurus, Kormoran, Tigar és Riken ) márkanevei, amik egy-egy térségben ismerősen csengenek – lásd a valamikori magyar gumiipari büszkeség nevének, a Taurusnak az újra bevezetését. A márkanév-alapú marketinghez végülis csak az oldalfalra a feliratot sütő gépeket kell átprogramozni. A Sebring, Taurus, Kormoran, Tigar és Riken néven gyártott abroncsok amúgy teljesen egyformák, és arra a feltevésre építenek, hogy mondjuk pl. egy magyar vásárló előbb fog megbízni egy Taurus márkanevű termékben .

Top