2020.08.14. és 2020.08.24. között szabadság miatt zárva vagyunk. A megrendelések 2020.08.24 után kerülnek feldolgozásra. Megértésüket köszönjük.
Kosár - Kiürít

155/80 R 13 Hankook K435 79 T nyári

12.800- Ft
rendelésre
E
B
70 dB

Terhelés index (LI) : 79 - 437 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Hankoo K435 Kinergy Eco nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára .

Részletes gumi ismertető

Hankoo K435 Kinergy Eco nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára . A már többször nagyon jó teszteredményeket elért korábbi Hankook autógumi típusok következetes továbbfejlesztésével növelni lehetett a futásteljesítményt a zajszint csökkentése mellett, anélkül, hogy ez a megbízható nedves és száraz teljesítmény rovására ment volna.Az új keverékek javítják a fékezési teljesítményt nedves úton valamint a kopásteljesítményt az autógumi egyéb kedvező jellemzőinek feláldozása nélkül.A három csatornás mintaárkok optimális szélessége és elhelyezése kiváló teljesítményt biztosít nedves úton való vezetéshez. A széles külső mintaárkok maximális vízkiszorítást nyújtanak, ami javítja a vonóerő átvitelt nedves úton

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top