Kosár - Kiürít

195/60 R 15 Bridgestone LM30 95 T téli DOT2012

10.000- Ft
A
A
30 dB

Terhelés index (LI) : 95 - 690 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Bridgestone Blizzak LM30 aszimmetrikus téli autógumi ,biztonságos téli vezetést garantáló téligumi teszt eredmények.

Részletes gumi ismertető

Bridgestone Blizzak LM30 aszimmetrikus téli autógumi ,biztonságos téli vezetést garantáló téligumi teszt eredményekkel.A megerősített futófelületi keveréknek köszönhetően biztonságos fékezést és jó tapadást biztosít az autógumi minden téli útburkolaton.

A Bridgestone elkötelezett amellett, hogy a legnehezebbtéli útviszonyok mellett is garantálja a biztonságot. Ezért a Bridgestone lamellás abroncsait a téli utak széles palettájára optimizálta. Precízen megmunkált téli futófelület és a legmodernebb anyagok kínálnak kimagasló tapadást, stabilitást és fékhatást fagyos útfelületen, havon és jégen, valamint vizes úton, mely fontos ismérve a téligumiknak.

A Bridgestone Blizzak  LM30 téligumi forgalmazója : www.autogumiker.com autógumi webáruház , téligumi és nyárigumi kis és nagykereskedés.

Gyártó bemutatása: Bridgestone

A Bridgestone Corporation a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó cége, mely több mint 150 országban értékesíti termékeit és 123 ezer főt foglalkoztat.A Bridgestonet 1931-ben alapították , 1988-ban a Bridgestone Corporation megvásárolta az Egyesült Államok második legnagyobb és világszerte elismert gumiabroncsgyártó cégét, a Firestone-t. Évekig a Forma1 hivatalos abroncsbeszállítója volt, összesen 5 világbajnoki címmel büszkélkedhet.2008-ban elinditotta az autógumi gyártást Magyarországon is a tatabányai gyárában .A Bridgestone által kifejlesztett gyártástechnológia legfontosabb előnye az, hogy gyors méretváltást tesz lehetővé a gyártás folyamán. A tatabányai üzem gépein egyszerre akár 128 különböző méretben is készülhetnek abroncsok, 15”-22” col közötti mérettartományban.A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. már a hazai gyártás megkezdésének évében, 2008-ban 400.000 darab abroncsot gyártott, kibocsátását pedig évről évre bővítette.

Top