MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

265/75 R 16 Bf Goodrich ALL-TERRAIN T/A KO2 119R négyévszakos

99.250- Ft
F
B
74 dB

Terhelés index (LI) : 119 - 1360 kg

Sebesség index (SI) : R - 170 km/h

Bf Goodrich All-Terrain/A KO2 terepjáró gumiabroncs Kétszer akkora élettartam murvás úton és 15%-kal hosszabb élettartam aszfalton .

Részletes gumi ismertető

20%-KAL ELLENÁLLÓBB OLDALFAL: Ellenállóbb oldalfali gumikeverék: ellenállóbb a szakadással és horzsolódással szemben Vastagabb, megszélesített vállzóna: védelmet nyújt az oldalfal alsóbb részén. Továbbfejlesztett Deflektor Oldalfal kialakítás: megakadályozza, hogy kisebb, éles tárgyak sérülést okozzanak az oldalfalon. HOSSZABB ÉLETTARTAM KÖZÚTON ÉS TEREPEN Kétszer hosszabb élettartam kavicsos terepen és 15%-kal jobb kopásállóság aszfalton . Továbbfejlesztett talajlenyomat: egyenletes nyomatékeloszlás – szabályosabb kopás Kavicskivetők: megakadályozza, hogy a kisebb kavicsok beszoruljanak a gumiblokkok közé. Önzáró gumiblokkok: stabilabb gumiblokkok szabálytalan kopás ellen. JOBB VONÓERŐ TEREPEN 10%-KAL JOBB SÁRBAN(4) ÉS 19%-KAL JOBB HAVAS FELÜLETEN Fűrészfogas vállkiképzés: jobb kormányozhatóság laza talajon és friss hóban.

Gyártó bemutatása: Bf Goodrich

A BF Goodrich 1870-ben, az USA-ban alapított autógumi gyár, 1990 óta a Michelin csoport tagja. Az autógumi  fejlesztés egyik úttörője, a BF Goodrich hozott elsőként forgalomba tömlő nélküli gumiabroncsot, de hozzájuk fűződik az első leeresztve is gördülni képes autógumi is. Napjainkban főleg a Dakarról ismert terepjáró gumikat gyárt nehéz terepre és országútra , de  a RALLY világbajnokságban vezető szerepet tölt be.

Top