Kosár - Kiürít

135/80 R 13 Barum Polaris 3 70 T téli

Kifutott termék!

G
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 70 - 335 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Barum Polaris3 téli autógumi,gumiabroncs.Ideális téli gumi a gazdaságos üzemeltetést szem előtt tartó vezetők számára.

Részletes gumi ismertető

Barum Polaris3 - téligumi a Continental csoport tagja
A Barum Polaris3 téli autógumi az ADAC 2011-es téli gumi tesztjén ajánlott minősítést elért téli autógumi , jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik havas útfelületen. Ideális abroncs a gazdaságos üzemeltetést szem előtt tartó vezetők számára, hiszen a lassú kopás magas futásteljesítménnyel párosul, és az alacsony gördülési ellenállás alacsony fogyasztást eredményez. A mintaárkokban kialakított hófogók havas úton kiváló erőátvitelt biztosítanak gyorsításkor és fékezéskor egyaránt.

A Barum  Polaris3 téli gumi főbb jellemzői:

    Alacsony gördülési ellenállás, kisebb fogyasztás.
    Több kapaszkodóél a vállblokkon.
    Hófogók a hosszanti mintázati árkokban.
    Könnyű elindulás és fékezés havas úton.
    Lassú kopás és nagy futásteljesítmény.

A Barum Polaris3 téli autógumi forgalmazója : www.autogumiker.com  autógumi webáruház ,téli gumi és nyári gumi kereskedés.

Gyártó bemutatása: Barum

A Barum autógumi gyár megfelelő ár/érték aránnyal gyárt magas futásteljesítményű és kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkező téli és nyári gumiabroncsokat a Csehországi gyárában 1945.-óta .A Barum márka a jó gumiabroncsok jó áron stratégiát képviseli saját piaci szegmensébe. 1995-tól a Continental konszern töbségi tulajdont szerzett a Barum gumigyárban,azóta kiterjesztette a Continentál teljesgarancia szolgáltatását a Barum személyautó téli és nyári gumikra is.
 

Top