Kosár - Kiürít

195/65 R 15 Michelin ALPIN 5 91 H téli

24.790- Ft
rendelésre
E
B
68 dB

Terhelés index (LI) : 91 - 615 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

A Michelin Alpin 5 téli gumi a legújabb téli gumiabroncs a Michelin-től. Nagyszerű téli gumi októbertől áprilisig!

Részletes gumi ismertető

A Michelin Alpin 5 téli gumi a legújabb téli gumiabroncs a Michelin-től. Nagyszerű téli gumi októbertől áprilisig!

A Michelin Alpin 5 kimondottan a sok országban  kötelezően előírt téli gumi időszakra, azaz október és március közötti autózásra tervezte, amikor is köztudottan nagyon szeszélyes az időjárás. Európát ilyenkor (leszámítva az északi országokat) kiszámíthatatlan útviszonyok jellemzik, már ami a burkolat minőségét, a csapadék formáját illeti.

Az Alpin 5-öst éppen ezért száraz (de hideg), nedves, erősen felázott, havas, jeges és latyakos felületre is felkészítette a gyártó. Mindezt a zászlóshajóként kitűzött, Total Performance stratégiai szemlélettel átitatva.

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen . A Michelin prémium termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top