Kosár - Kiürít

Michelin autógumi gyártó

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen . A Michelin prémium termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Michelin téli gumi, nyári gumi mintázatai

Michelin 4X4 O/R XZL
4X4 O/R XZL
Nehéz terepen közlekedő terepjáró gumiabroncs
Michelin AGILIS
AGILIS
Michelin Agilis nyári gumi kis áruszállítók számára.
Michelin AGILIS ALPIN
AGILIS ALPIN
Michelin Agilis Alpin téli gumiabroncs kisteherautókhoz.nagy teherbírás és hosszú élettartam jellemzi ezt a téli gumit .
Michelin AGILIS+
AGILIS+
Michelin Agilis + nyári kisteherautó gumiabroncs
Michelin ALPIN 5
ALPIN 5
A Michelin Alpin 5 téli gumi a legújabb téli gumiabroncs a Michelin-től. Nagyszerű téli gumi októbertől áprilisig!
Michelin ALPIN A3
ALPIN A3
Michelin ALPIN A3 téli autógumi magas futás teljesítménnyel, kiváló nedves tapadással kis- és középkategóriás gépjárművekhez gyártott nyári gumiabroncs.
Michelin ALPIN A4
ALPIN A4
Michelin Alpin A4 téligumi forgásirányos csökkentett gördülési ellenállású prémium kategóriás téli gumi.2012-es ADAC téli autógumi teszten kiváló minősítés.
Michelin CrossClimate
CrossClimate
A MICHELIN CrossClimate eredeti újdonság: bármilyen időjárási körülményhez könnyen alkalmazkodik. Ez az egyetlen olyan gumiabroncs, amely magában foglalja a nyári és a téli abroncsok legjobb tulajdonságait:
Michelin ENERGY SAVER
ENERGY SAVER
Michelin Energy Saver GNRX nyári autógumi,gumiabroncs gazdaságos és környezetbarát nyárigumi, a városi autók ,egyterűek gumiabroncsa.
Michelin ENERGY SAVER +
ENERGY SAVER +
Michelin Energy Saver+ nyári gumi , az ADAC autógumi teszten a legjobb minősítést érte el.
Michelin ENERGY SAVER+
ENERGY SAVER+
Michelin Energy Saver+ nyári autógumi,gumiabroncs 2012-es fejlesztésű gazdaságos és környezetbarát nyári gumi, a városi autók ,egyterűek gumiabroncsa. 2013 ADAC nyári gumi teszt tesztgyőztes gumiabroncsa.
Michelin LATITUDE CROSS
LATITUDE CROSS
Michelin Latitude cross 4x4 gumiabroncs, amely a terepabroncsok manőverezhetőségét és az országúti abroncsok kényelmét, valamint kiváló kilométerben mért élettartamot kínál.
Michelin LATITUDE TOUR HP
LATITUDE TOUR HP
Michelin Latitude Tour 4x4 gumiabroncs, amely maximális kényelem és magas futásteljesítmény jellemzi .
Michelin PILOT ALPIN PA4
PILOT ALPIN PA4
MICHELIN Pilot Alpin PA4 kifejezetten nagy teljesítményű, sportos gépkocsikra tervezett téli gumi .
Michelin PILOT EXALTO PE2
PILOT EXALTO PE2
Michelin Pilot Exalto PE2 nyári autógumi a sportos vezetők számára.
Michelin PILOT SPORT 3
PILOT SPORT 3
Michelin Pilot Sport 3 az ADAC 2013-ac nyárigumi tesztjén jó minősítést ért el.A különleges sportos autókhoz kifejlesztett nyári gumi, vizes és száraz úton rendkívül jó a tapadása.
Michelin PILOT SPORT 4
PILOT SPORT 4
Michelin Pilot Sport 4 Biztonságos úttartás nedves és száraz út felületen az új futófelületnek köszönhetően , a széles és mély hosszanti mintázati csatornák kiválóan vezetik el a vizet.
Michelin PRIMACY 3
PRIMACY 3
Michelin Primacy 3 Green-x nyári autógumi aszimmetrikus mintázattal, száraz és vizes úton egyaránt rövidebb féktávolsággal, hosszú élettartammal,környezetbarát technológiával. Ez a nyári gumiabroncs ajánlott közép- és felső kategóriájú autók számára
Michelin PRIMACY 4
PRIMACY 4
Michelin Primacy 4 nyári autógumi .
Michelin Primacy Alpin PA3
Primacy Alpin PA3
Michelin Primacy Alpin PA3 téli gumi nagy teljesítményt és biztonságot kínál: rövidebb féktávolság nedves úton és jobb irányíthatóság havon .

Top