MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

235/45 R 17 Yokohama BluEarth Winter V905 97 V XL téli

Kifutott termék!

C
C
72 dB

Terhelés index (LI) : 97 - 730 kg

Sebesség index (SI) : V - 240 km/h

YOKOHAMA V905 BLUEARTH WINTER forgásirányos prémium kategóriás Japán téli autógumi .Kiváló vizelvezetési képesség havas és nedves úton.Magabiztos úttartás nagy sebesség mellett is .

Részletes gumi ismertető

YOKOHAMA V905 BLUEARTH WINTER prémium kategóriás téli autógumi . A forgásirányos téligumi mintázaton kialakított körkörös lamellák oldalirányú menet stabilitást, kapaszkodást biztosítanak havas illetve jeges fékezéskor. A környezetbarát technológia kihatással van a gördülési ellenállás és a zajszint csökkenésére is. Takarékosabb üzemanyag fogyasztás és halkabb, komfortosabb utazás jellemzi. Kiváló vízelvezetési teljesítmény havas, latyakos és nedves úton, így biztosítva magabiztos vezetést nagy sebesség mellett is. A mintázat kialakításának köszönhetően kiemelkedő nedves tapadás jellemzi a Yokohama új téli gumiját.

Gyártó bemutatása: Yokohama

Yokohama Japán prémium kategóriás autógumi , a gyár 1917- ben alakult az amerikai BF-Goodrich részvátelével .Számos európai és japán luxus- és sportautón megtalálhatók első szerelésű abroncsai. Évek óta eröteljesen képviseli magát a versenypályákon, a különféle versenysorozatokban. Gumiabroncsai kiváló minőségét jelzik a különböző autógumi teszteken elért jó eredményei is.

Top